Comunicat de presa PNL referitor la schimbarea din functie a lui Sebastian Lazaroiu

Partidul Naţional Liberal consideră că schimbarea din funcţie a lui Sebastian Lăzăroiu și maniera în care ea s-a produs reflectă degringolada accentuată a actualei puteri.

PNL a avertizat de la bun început că Sebastian Lăzăroiu nu are competențele și expertiza necesare deținerii unui portofoliu de o asemenea importanță, cum este cel al Muncii și că singurele sale obiective din această postură nu puteau fi decât diversiunea și propaganda politică.

În opinia noastră, disputele politice din interiorul Partidului Democrat pe marginea acestui post demonstrează disprețul și nepăsarea actualei puteri față de pensionari, șomeri, angajați și față de toți cei direct afectați de activitatea Ministerului Muncii.

Este regretabil faptul că Sebastian Lăzăroiu nu a fost demis pentru lipsa de viziune și soluții în domeniul pe care-l gestiona, ci în urma unui conflict politic cu activul de partid. Cu alte cuvinte, dacă tăcea, Lăzăroiu rămânea liniștit ministru, cu toată incompetența și cu tot cinismul său.

PNL apreciază că demiterea lui Lăzăroiu nu va rezolva marile probleme sociale și nu este suficientă. Primul pas pentru ieșirea din criză îl constituie schimbarea întregului guvern, care și-a pierdut și ultima urmă de încredere publică.

17.09.2011      Departamentul de Analiză Politică și Comunicare

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.